راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

۳۱ سال زندان برای سلطان رشوه در فضای مجازی | تبر حبس روی گردن «طبری»

  • کد خبر: ۴۲۷۲۷
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
۳۱ سال زندان برای سلطان رشوه در فضای مجازی | تبر حبس روی گردن «طبری»
شاید وقتی ۷ روز مانده بود که نوروز ۹۸ را به‌احتمال در ویلای لوکس لواسانش بگذراند، هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد تابستان ۹۹ را در دادگاه و بازداشت به‌سر ببرد . اکبر طبری فقط یک هفته فرصت داشت که اعتماد رئیس جدید قوه‌قضاییه را به خود جلب کند، اما این‌طور نشد.
زهرا اسکندریان | شهرآرانیوز؛ شاید وقتی ۷ روز مانده بود که نوروز ۹۸ را به‌احتمال در ویلای لوکس لواسانش بگذراند، هیچ‌وقت فکر نمی‌کرد تابستان ۹۹ را در دادگاه و بازداشت به‌سر ببرد و بعد هم مجبور شود ۳۱ سال دیگر از عمرش را در حبس باشد. اکبر طبری فقط یک هفته فرصت داشت که اعتماد رئیس جدید قوه‌قضاییه را به خود جلب کند، اما این‌طور نشد. او اولین کسی بود که از سوی ابراهیم رئیسی که ۱۶ اسفند ۹۷ به‌ریاست قوه‌قضاییه رسید، برکنار شد. البته تا اینجای کار کسی نه او را می‌شناخت و نه از عزل او خبردار شده بود. کسی که ۲۰ سال با عنوان‌های مهمی مثل مدیرکل امور مالی و معاون اجرایی قوه‌قضاییه کار می‌کرد، نه درس قضاوت خوانده بود و نه حقوق‌دان بود. به‌قول قهرمانی، نماینده دادستان در پرونده طبری، او شده بود «محبوب دل‌های متهمان اقتصادی» و دفترش هم شده بود محلی برای حل پرونده‌های سنگین اقتصادی.
 
با این حال اولین‌باری که نام او به‌صورت عمومی منعکس شد، در مناظره زاکانی و تاجزاده، ۲ فعال سیاسی اصول‌گرا و اصلاح‌طلب بود. ماجرا از این قرار بود که علیرضا‌زاکانی، ۴ خرداد ۹۸ به فارس اعلام می‌کند: «رئیسی برخی افراد را که در قوه‌قضاییه دچار فساد بودند، برکنار کرد. معتقدم این برکناری کفایت نمی‌کند و اگر کسی در دوره مسئولیت دچار فساد شده است، باید محاکمه‌اش کنند و اتفاقا محاکمه‌کردن فردی که فساد آشکاری دارد و از سوی آقای رئیسی کنار گذاشته شده است، کمک می‌کند که جهت آینده در قوه‌قضاییه تثبیت شود. البته همه کسانی که کنار گذاشته شده‌اند، مقصودم نیست، بلکه فرد یا عنصر خاصی است که کنار گذاشته شده است.»
 
زاکانی در ادامه این مصاحبه بدون نام‌بردن از این فرد، اشاره‌ای به مسئولیتش می‌کند و می‌گوید: «کسی را که ۲ رئیس قوه را بیچاره کرده و دچار مشکل بوده و مایه بدنامی قوه‌قضاییه و زدوبند شده است، باید کنار گذاشت. این اقدام مناسب است، ولی اینکه رها کنند و محاکمه نکنند، خیلی غلط است و محاکمه چنین عنصری که همه از او و اشکالاتش اطلاع دارند، برای سلامت قوه‌قضاییه بسیار مفید و حیاتی است.»، اما در ادامه زاکانی در مناظره با سیدمصطفی تاجزاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، ناگزیر نام این شخص را افشا کرد. تاجزاده خطاب به زاکانی می‌گوید: «آن‌قدر فساد افزایش پیدا کرده است که آقای زاکانی هم می‌ترسد اسم فاسد را بیاورد و فقط می‌گوید یک نفر هست که ۲ رئیس قوه‌قضاییه از دستش عاجز شده‌اند و عزل او کافی نیست و باید محاکمه شود.» در واکنش به این سخنان، زاکانی نام این فرد را «اکبر‌طبری» اعلام می‌کند. ۲۳تیر ۹۸ بود که اطلاعات سپاه در آمل طبری را بازداشت کرد و خبر بازداشت او را نیز حسن نوروزی، نماینده مجلس، به رسانه‌ها رساند.
 
بعد اینکه در این زمان حواشی مختلفی بر سر او ایجاد شده بود، همین چند ماه پیش، یعنی ۱۸ خرداد، اولین دادگاه او و ۲۱ متهم دیگر برگزار‌شد و این شد شروع رسیدگی به بزرگ‌ترین پرونده اقتصادی که از دل خود قوه‌قضاییه بیرون می‌آمد. حالا که ۳ ماه از اولین دادگاه او می‌گذرد، اتهامات او اثبات و احکام او صادر شده است. اتهاماتی که او را در فضای مجازی با عنوان «سلطان رشوه» معروف کرده است و اموالی که از او ضبط شده، سر خیلی‌ها را به درد آورده است.
 
اموالی که «ناشی از ارتشا» بوده است و حالا دستگاه قضا آن‌ها را ضبط می‌کند: «۳دستگاه آپارتمان مسکونی در برج روما در کامرانیه تهران که یک واحد به‌متراژ ۶۳۳متر و واحد دیگر به‌متراژ ۳۸۸متر و واحد سوم به‌متراژ ۳۸۰متر است، یک واحد آپارتمان در خیابان پاسداران در یکی از برج‌های مجلل به‌متراژ ۶۳۳متر، ۵قطعه زمین در شهرستان بابلسر که به باغ‌ویلایی بسیار بزرگ تبدیل شده و ویلای مجللی در آن ساخته شده است، یک قطعه زمین مشجر به‌متراژ ۱۶۷۵متر در نجارکلای لواسان، یک واحد آپارتمان اداری به‌متراژ ۱۰۸متر در مجتمع اداری سانا، یک قطعه زمین به‌متراژ ۳۰۰متر در بولوار کریم‌خان‌زند و طبقات ۵ و ۶ ساختمان احداثی در بولوار کریم‌خان‌زند.»
 
حالا او با حکم غیرقطعی به ۳۱ سال حبس و جریمه نقدی صدمیلیاردی محکوم شده است و باید منتظر ماند و دید که کجا هستند آن «برادرانی» که در حق او «رفاقت» می‌کردند و «کل لواسان» را هم به نامش می‌زدند؟ غیر از طبری، بیژن قاسم‌زاده، بازپرسی که به‌خاطر فیلترینگ تلگرام و بازداشت امیرتتلو معروف شده بود هم به ۱۰ سال حبس محکوم شد. فرد دیگری هم که به‌خاطر محکومیت در این پرونده به رومانی فرار کرد، قاضی منصوری بود که عمرش به نتیجه دادگاه قد نداد و در آخرین اخبار، دادگاه رومانی اعلام کرد که او خودکشی کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->